Σήμερα Τετάρτη 10/04/2024 30 μαθητές και μαθήτριες της ΟΠ Οικονομίας και Πληροφορικής του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς παρακολούθησαν την έναρξη των εργασιών του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Επιχειρηματικός μετασχηματισμός, βιώσιμη ανάπτυξη και τεχνητή νοημοσύνη είναι στο επίκεντρο της συμμετοχής της EY.
Τίτλος της φετινής συνάντησης, που θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, είναι η “Μεγάλη Μετάβαση”, με κεντρικό άξονα των συζητήσεων τις πολύπλευρες μεταβάσεις που σημειώνονται σχεδόν σε κάθε τομέα της σύγχρονης ζωής.

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ξεκίνησε τις εργασίες του σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, για 9η συνεχή χρονιά, στον ομφαλό της γης, την πόλη των Δελφών. 

Όπως κάθε χρόνο, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών τελεί Υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία και θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών.

Πολιτικοί ηγέτες, διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, κορυφαίοι επιχειρηματίες, ανώτατα στελέχη διεθνών οργάνων και οργανισμών, επιδραστικές δεξαμενές σκέψης και πρωτοπόροι επιστήμονες θα αναλύσουν τους μετασχηματισμούς που μεταμορφώνουν σήμερα τον κόσμο μας.

Ευχαριστούμε τον κο Βασίλη Κουτσούμπα. Χωρίς τις δικές του ενέργειες δεν θα είχαμε την ευκαιρία ως Σχολείο να συμμετάσχουμε.

Συνοδοί των μαθητών και μαθητριών ο Διευθυντής του σχολείου κ. Χρήστος Δαμιανίδης και η κ. Ασημίνα Μάνη.